Music Express Special 2011

Hollóházi és Tokaji Aszú ajándékok

Hollóháza és Tokaj

A Special Piece Of Hungary - Magyarország egy különleges darabja

Az exkluzív összeállításában egy olyan különleges porcelánt kombináltunk az ország leghíresebb borával, mely elegáns és arisztokratikus légkört teremt. A XVIII. századi barokk stílusában készült Hollóházi porcelánok közül választásunk egy aranyozásban gazdag, bonbonierre esett, mely sem méretével, sem külsejével nem hivalkodó, mégis tökéletesen alkalmas arra, hogy egy igazán elegáns és értékes ajándékká váljon. A kiadvány színvonalát tovább emeli az 1995-ös évjáratú 3 puttonyos Tokaji Aszú, a muzeális bor kellemes illatában az őszibarack, a vanília, a szentjánoskenyér és a csokoládé jegyei
fedezhetők fel. Fenséges aromája és ízvilága elvarázsolja testünket és lelkünket egyaránt. A kiadvány reprezentatív díszcsomagolásban készül, hogy külső megjelenésében is egyedi, kifinomult ajándékként képviselhesse Önt és vállalatát.

Kattintson a kis képre és tekintse meg ezt az ajándékot nagyobb képen:

A kiadvány címe: A Special Piece Of Hungary - Magyarország egy különleges darabja

Egyedi magyaros céges ajándékok céges rendezvényekre, Karácsonyra, évfordulókra, fontos partneri találkozókra, az év minden szakában. Maradandó emlékek, ajándékötletek Magyarországról. Music Express Collection.