Music Express Special 2011

Hungarian Centuries Bolyhos Edition

Hungarian Centuries - Magyar Századok

A Hungarian Centuries(Magyar Századok) összeállítás zenei CD lemezén a 100 tagú Budapest Cigányzenekar előadásában hallható többek között Liszt Ferenc - Magyar Rapszódiája, Brahms - Magyar Táncok, Dankó Pista - Magyarok bejövetele, Szeged felett foly a Maros, Reményi Ede - Repülj fecském, és a Folklore - erdélyi cigány dalok válogatása.

Kiegészítőként a kézzel készített díszdobozban Bolyhos Zoltán díjnyertes pálinkái közül a Bolyhos ágyas vilmoskörte pálinkát választottuk, különleges villanykörte alakú üvegben, mely tovább emeli az ajándék kiadvány színvonalát.

Miért Bolyhos lett a választásunk?

A Bolyhos család 1994 óta foglalkozik pálinkafőzéssel. Több éves tapasztalat és régi családi receptek alapján jött létre a Bolyhos ágyas pálinka, amely 100 % étkezési minőségű, érett, egészséges, magas cukortartalmú és aromájú gyümölcsből az országban egyedülálló technológiai eljárással készül.

"Családunk célja, hogy minél több emberrel megismertessük és újra kedvelt, rendszeresen és kulturáltan fogyasztott nemzeti ital legyen a pálinka."

A Bolyhos eredmények:

"...A legnagyobb elismerést a 2004. április 16-18. között megrendezett Gyulai V. Nemzetközi Pálinkafesztiválon kaptuk, amelyen a Bolyhos Ágyas Szilvapálinka elnyerte a 'Magyarország legjobb pálinkája 2004-ben' címet, a Pénzügyminiszter fődíját.

2006-ban az Ágyas Cserszegi Fűszeres Szőlő pálinka Nagyarany díjat nyert, valamint a Magyar Pálinka Lovagrend 2006-os év Zászlóspálinkájának választotta.

2006. novemberében 5 fajta pálinkánk elnyerte a Kiváló Magyar Élelmiszer minősítést.

2007-ben 5 arany, 8 ezüst és 10 bronzérem mellett a Bolyhos Ágyas Cigánymeggy Pálinka lett a verseny fődíjasa, elnyerte a Magyarország legjobb pálinkája 2007-ben címet.

2007-ben és 2008-ban újabb termékeink kapták meg a Kiváló Magyar Élelmiszer díjat.

2008-ban újabb sikereket ért el a Bolyhos pálinkafőzde. A számos arany, ezüst és bronz érem mellett, 3 Champion díjat kaptunk, és egyben Az ország legeredményesebb pálinkafőzdéje lettünk.

2008-ban első alkalommal vettünk részt a HunDeszt Pálinkaversenyen, ahol 5 arany, 6 ezüst és 3 bronzérmet nyertünk.

2009-ben a Gyulai pálinkaversenye 17 pálinkánk nyert arany-, ezüst- ill. bronzérmet.

További nagyobb képek az ajándékról: (Kattintson a képekre a megtekintéshez)

A kiadvány címe: Hungarian Centuries(Magyar Századok)

Magyaros ajándékötletek üzleti találkozókra, céges rendezvényekre. Egyedi ajándékok minden fontos hivatalos alkalomra.